Despre noi

SC MEDES IMPORT EXPORT SRL a luat nastere datorita antreprenorilor romani, care au o experienta de peste 30 de ani in reconditionarea servodirectiilor, casetelor de directie mecanice, pompelor pentru servodirectie,pentru toate tipuriile de autoturisme la cele mai inalte standarde de calitate din Europa. Acelasi lucru ne-am propus sa va oferim si noi in Romania, cu o companie care mizeaza pe tinerete , experienta si calitate.
Stim despre piese si avem mentalitatea care va va face sa ramaneti clientul nostru, acest lucru va fi reflectat din calitatea pieselor oferite de noi, profesionalitatea echipei noastre si nu in ultimul rand comunicarea dintre noi si dvs, parteneri nostri. Pentru succesul fiecaruia dintre noi este nevoie de reciprocitate, este nevoie sa credem in utilitatea comunicari si a calitati ridicata la standarde eu ropene.

Solutia este simpla, dar concurenta nu ne poate depasi : ne sunati ne spune-ti de ce aveti nevoie iar noi in maxim 48 h va trimitem piesa la usa magazinului sau a service-ului, de care aveti nevoie, iar in plus primiti garantie 12 luni.

Va asteptam sa apelati cu incredere la serviciile noastre si nu veti fi dezamagiti.

Cu respect
SC MEDES IMPORT EXPORT SRL
Autorizatie MEDES 2014 p1Autorizatie MEDES 2014 p2