Termeni de vanzare

Garantia piesei uzate este o anumita suma ceruta de noi care reprezinta contravaloarea expedierii din stocul nostru a unei anumite piese de schimb pentru care clientul, pana la momentul livrarii piesei, nu a trimis piesa uzata inapoi.

In caz ca ne asigurati ca piesa uzata va fi returnata in termen maxim de 15 zile nu veti plati garantia pe piesa uzata dar, daca termenul de 15 zile nu va fi respectat, atunci vom emite o factura pentru valoarea de garantie indicata in factura care ati primit-o impreuna cu piesa reconditionata.
Receptionarea piesei din partea D-vs se considera acceptul de clauza mentionata mai sus si Va obliga la plata facturi cu care Va taxam uzatul nereturnat.
In caz ca veti returna uzatul peste termenul maxim de 15 zile suma cu care ati achitat factura emisa in conditiile de mai sus va va fi returnata prin transfer bancar sau prin mandat postal dupa ce tehnicienii nostri au verificat ca piesa uzata care ati trimis-o inapoi nu prezinta daune structurale (rupturi sau deformatii in urma unor incidente).

Ori de cate ori se intilnesc daune de natura celor mentionate nu vom asigura rambursarea garantiei decat pe masura gravitatii acestora sau, in cazul in care nu exista nici o posibilitate de reparare a piesei uzate, aceasta va fi lasata la dispozitia dvs timp de 365 zile, timp in care ne veti putea comunica daca veti dori sa va fie expediata, dar numai pe cheltuiala dumneavoastra.

Dupa trecerea acestui termen piesa va fi distrusa de noi fara ca dvs sa mai puteti revendica dreptul de proprietate a respectivei piese sau noi sa mai solicitam ceva pentru custodia acesteia.

Important: In nici un caz nu putem sa va returnam suma platita fara sa folosim o metoda care asigura trasabilitatea platii, asa ca retur de oricare suma de la noi poate sa fie efectuat doar prin mandat postal sau prin transfer bancar catre un cont curent in numele de la persoana fizica sau de la firma care trebuie sa primeasca bani, adica cea la care vine emisa factura cu minus.

Dorim totodata sa va reamintim ca intregul material reparat/reconditionat de noi primeste, din partea societatii noastre, o garantie de 12 LUNI  pentru orice defectiune datorata reparatiei.