Academie Autotehnica Pitești, rezumat a unui success.

Academie Autotehnica Pitești, rezumat a unui success.https://servodirectie.ro/wp-content/uploads/2023/11/403829341_1026728278780067_2350299701450224875_n.jpg

Sâmbată trecută am participat la Academia Autotehnica Pitești, ultima etapă a Academiei din acest an.
Academiile sunt mereu un eveniment interesant, care ne ajută să păstrăm legătura cu clienţi din zona în care se desfășoară dar nu numai și să ne întâlnim cu patronii de Service care încă nu lucrează cu noi.
Ce am văzut este că în acest an, faţă de cei din pandemie, interesul general de a lucra nu cu „meseriașul de la bloc aproape” dar cu o Firmă care poate sa îţi rezolve problemele de la A la Z a crescut.
Prima intrebare pe care au puso mulţi oameni este: „Reparaţi casete cu axul ruginit?”, ceva că nu prea auzeai așa des cu ani în urmă.
DA, clar că putem, și nu facem probleme la acei clienţi care ne restituie o casetă uzată cu axul ruginit deorece rugina este cea mai obișnuită cauza care duce la stricarea casetelor. Ca să o zicem glumind taxarea unui client pentru un ax ruginit este cum vinzi o mașină și ceri după un supliment dacă clientul o vrea și cu motor!
Oamenii au răspuns puternic la asta și deja după puţine zile de la eveniment am fost apelaţi de mai multe Service-uri care nu au lucrat cu noi niciodata decât ne-am fi așteptat.

Mulţumim mult celor care ne-au vizitat, clienţi vechi, clienţi noi și cei care încă nu au avut ocazia de a profita de serviciile noastre.
Pitești Te Iubim!

Categories: